GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Så er der handlet surfudstyr

I dag har jeg været tidligt oppe.. og handlet kitesurf udstyr i stor stil. Der er pludselig ikke så længe til, at jeg rejser sydpå, hvor der venter mig et sandt eventyr. Jeg vidste godt, at kitesurfing ikke er en billig form for sport, men jeg havde alligevel ikke troet, at det ville blive så dyrt. Jeg har investeret i alt det udstyr, som jeg har fået fortalt hører sig til, når man beskæftiger sig med kitesurfing. Dagens indkøb har dermed bestået af følgende ting:

  • Board (F-one - 2015)
  • Kite (Delta-kite -12m)
  • Våddragt
  • Marena Meteor (X10D 3/2)
  • Hjelm (Pro-Tec)

Nogen vil måske mene, at hjelme kun er for tøsedrenge, men det kan jeg leve med. Jeg er fortsat relativ ny inden for kitesurfing, så jeg tager ingen chancer. Ikke desto mindre har det været en dyr omgang at skulle købe alt dette udstyr.

Kitesurfing har i årevis været min helt store - og eneste - passion. Det er dog ikke tilfældet længere. Jeg har også en anden meget sund interesse. Interessen handler om at rejse og opleve. De fleste kan lide at rejse, men det er langt fra alle, som giver sig selv tid og plads til at opleve forskellige dele af verden. Jeg er faktisk så glad for at rejse, at jeg har lavet min egen rejseblog. Den handler om New Jersey - min foretrukne rejsedestination. Foruden denne blog ejer jeg en hjemmeside omhandlende flyforsinkelser. På denne side fortæller jeg dig, hvad du skal gøre, hvis du oplever en flyforsinkelse i en europæisk lufthavn. 

I øjeblikket gør jeg mit bedste for at komme i god form op til min kommende tur. I den anledning har jeg også investeret i forskellige former for udstyr, som skal give mig lyst til at dyrke meget motion og leve sundt. Jeg har bl.a. købt et fitness armbånd (med indbygget pulsmåling), slow juicer, træningsmåtte, håndvægte og en række mindre ting. Nu tror jeg efterhånden, at jeg har alt, hvad jeg skal bruge.

Læs også dette blogindlæg - det seneste fra min side. 

Fredningskort DK
Indo Island Hopping

Kommentarer

 
LarsPed on Torsdag, 11. Oktober 2018 14:46

SIndssygt fedt mand! :D

SIndssygt fedt mand! :D