GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

 

Selv om kitesurfing er en farlig sport, er det populært i hele verden. Mennesker fra forskellige lande rejser rundt i verden til forskellige kitespots. Det er grunden til, at kitesurfings håndsignaler er meget vigtige. Universelle kitesurfing håndsignaler vil hjælpe dig med at kommunikere med andre kitesurfers, selvom i taler forskellige sprog.  Du vil især få brug for at vide universelle kitesurfing håndsignaler af sikkerhedsmæssige grunde: mennesker omkring dig ved, at du er i nød, og at du har brug for hjælp.

Der er mange forskellige universelle kitesurfing håndsignaler, og vi vil skrive om nogle af de vigtigste. Husk at ingen kan snakke sammen på havet når det blæser og man er bare få m væk fra hinanden!

Jeg har brug for hjælp
Hvis du har brug for hjælp, er det universelle håndsignal at bevæge begge arme i luften over dig selv.

Jeg har brug for hjælp til at lande min kite
En anden af de universelle kitesurfing håndsignaler du skal bruge er når du ønsker hjælp til landing. Du skal trykke med flad hånd på hjelmen. ( ja vi anbefaler kraftigt at du bruger hjelm.) Mennesker på landjorden skal vinke med begge hænder for at angive, at de vil hjælpe.

Kig på mig
Der er to universelle kitesurfing håndsignaler for at få folk til at kigge på dig. Hvis du ønsker at andre skal se på dig, er du nødt til pege med to fingre på dine øjne. Hvis du ønsker at andre skal se en specifik retning, skal du pege med en strakt arm i den retning.

Signalerne JA og NEJ
Ja og Nej signaler er meget enkle. At sige "Ja", så er du nødt til at nikke dit hoved op og ned. For at sige "Nej", skal du dreje dit hoved fra side til side.

Launch min kite
Når du er ved at launche kites (sætte den op i luften), er du nødt til at vise tommelfingeren opad (eller nikke med hovedet) til folk omkring dig og højlydt sige "JA".