GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Anbefalet kursus i kitesurfing fra Kiteboarding Danmark og Dansk Sejlunion

Kiteboarding Danmark og Dansk Sejlunion anbefaler begyndere i kitesurfing at tage et ”DS-kitekursus” på en certificeret kiteskole, fordi man på dette kursus i kitesurfing afstemmer forventninger inden kursusstart, og fordi man bliver evalueret på de færdigheder, man har tilegnet sig. Husk på, at lige så sjovt, afslappet og udfordrende kitesurfing er, lige så farlig kan sporten være. Hvis du tager et ”DS-kitekursus” opnår du de færdigheder, der skal til. Et ”DS-kitekursus” tager udgangspunkt i færdigheder, som ses på dette diplom:

http://www.sejlsport.dk/emner/temaer/surf/kitesurf-diplom/

Hvis ikke du har opnået dette niveau, er du ikke klar til at kitesurfe sikkert. Husk på, at det handler om din og andres sikkerhed på stranden – og det handler om den gode oplevelse fra starten i sporten!

På www.sejlsport.dk/surf kan man læse mere om valg af kitekurser med høj kvalitet i undervisningen, samt se en liste over kiteskoler og instruktører.

Internationalt er den mest anerkendte undervisnings form IKO. Du kan finde instruktører fra danmark og skoler som er godkendte på deres hjemmeside. http://www.ikointl.com

Kitesurferen.dk´s kiteskole - part 1 : Tilrigning af din kite from thomas alsbirk on Vimeo.