GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Quiksilver KiteCamp * 27 juli - 31 juli * LYNÆS CAMPING * 3.500,-
Jul 27

Quiksilver KiteCamp * 27 juli - 31 juli * LYNÆS CAMPING *...

 

 • Kitesurfing - Quiksilver KiteCamp * 27 juli - 31 juli * LYNÆS CAMPING * 3.500,- Kitesurfing undervisning

   

   

  Lær at kitesurfe, når Quiksilver KiteCamp går på vandet og inviterer til fem dage spækket med action, udfordringer, venskaber og succesoplevelser. Sammen med andre entusiastiske nybegyndere lærer du at kitesurfe helt fra bunden, og inden campen er omme, drøner du over vandet i stor stil. Du lærer både at styre dragen, arbejde med vinden og skære boardet gennem vandet. Ugen står i fællesskabets tegn, og de venskaber, du knytter, er guld værd, hvis du efterfølgende vil have selskab, når du tager boardet under armen og søger til nærmeste strand for at afprøve de nyeste moves.

   

  Prisen inkluderer tre timers daglig undervisning med nogle af de bedste instruktører i landet. Instruktørerne har stor erfaring og kan tilpasse undervisningen til den enkelte deltager, så alle går fra vandet med en succesoplevelse. Undervisningen tilrettelægges, så alle sikres fem lærerige og behagelige dage på vandet, hvormed du får et optimalt afsæt til at holde fast i din nyvakte interesse for den populære sport.

   

  Efter dagens undervisning står drager og boards til rådighed, og du og dine venner har nu muligheden for selv at lege i de våde bølger. Udstyret er af topkvalitet, og det gode design gør, at både board og kite let lader sig kontrollere. De teknikker, du har lært, kan du her afprøve under kontrollerede forhold, for med sin milde vind og lave vandstand er stedet perfekt for nybegyndere.

   

  Kitesurfing er i høj grad styret af de dagsaktuelle vejrforhold, og når du ikke er på vandet, er der mulighed for at beskæftige sig med aktiviteter som beachvolley, badning og fodbold. Overnatning sker i telte, som deltagerne selv medbringer, og vi sørger for morgenmad og aftensmad, hvilket er inkluderet i prisen.

   


  Læs meget mere på KiteDanmark.dk


  Har du spørgsmål kan du kontakte os på 51506332 eller 40574959

   

  Kitesurfing - Quiksilver KiteCamp * 27 juli - 31 juli * LYNÆS CAMPING * 3.500,- Kitesurfing undervisning Kitesurfing - Quiksilver KiteCamp * 27 juli - 31 juli * LYNÆS CAMPING * 3.500,- Kitesurfing undervisning Kitesurfing - Quiksilver KiteCamp * 27 juli - 31 juli * LYNÆS CAMPING * 3.500,- Kitesurfing undervisning

   

 • Category
  KiteCamps
 • Date & Time
  Jul 27 2011 at 22:00 - Jul 31 2011 at 22:00
 • Location & full address
  Lynæs Camping
 • Event Admins
  Anders-S