GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Xboard, næste generation af surfboards?

Imens vi hos Xboard prøver at få solgt de sidste "gamle" 2017 og 2018 boards ud til skammeligt lave priser (nu hhv 1500 og 3000kr, kontakt os for mere info) - har vi også sæsonen igennem testet grundt på både nye shapes og konstruktionsmetoder som giver endnu større holdbarhed ved Airs osv. Og det er ikke nogen hemmelighed at vi er rimelig stoked over det meste af det nye, imens visse forbiere bliver siet fra. 

EXO: Min egen absolutte favorit er denne kompakte 4´11" x 17.8" EXO med et "skjold" af carbon/kevlar under fødderne (hvor der er sort) og den har igennem næsten en halv sæson nu stået distancen uden nogen former for skader eller buler. Vægten er sølle 2.5kg og den rider små og mellemstore bølger med stor agressivitet og holder kurven i bottomturnet bedre end noget andet board jeg har prøvet. Det vildeste er dog top-turnet, den er ultra snappy og meget nem at gå helt vertikalt og radikalt ind i en stejl sektion med. Man skal vænne sigt til at være lidt mere præcis med balancen på det korte board, men bred stance gør hele forskellen. Jeg vælger dette board i alt fra små bølger til de bedste dage i havstokken og det bliver mit fremtidige go-to shape er jeg ikke i tvivl om, som afløser for min "gamle" 5´2" Quantum "firkant" board. 

Exo top Exo Bottom

Exo Tail

B1: Opgraderet 5´2" firkant med smallere tail og justeret rocker og kanaler og ny-designet tail. 3 lag 6oz glas under fødderne, 2 lag på resten af boardet. Let og stærk konstruktion. Carbon Vector - net giver lidt rigiditet men er altså mest til pynt, hilsen dem der IKKE arbejder i marketingsafdelingen!

b1 realtop b1 realbottom

COSMO 5´1" V2 - den lille tykke er gjort lidt smallere.

B1 topB1 bottom

F47 m carbon/kevlar panser: 

f47 deck

Fat47, XL versionen af det populære shape:

f47 fat

T-series V2: Helt ned i de små detaljer er dette design trimmet til og forstærket med 3. lag glas under hælene osv, men stadig med en vægt på blot ca. 2.7kg

T Series deck T series bottom

KiteCPH og Borgs Surfshop har hver en enkelt T-series på lager til efterårets gode bølgedage, ellers er disse board først nogle man kan forvente i 2019! Hiv fat i Xboard for at høre om mulighederne for at bestille hjem inden da eller at få lavet dit eget custom design.

/Thomas Alsbirk

 

 

Amazing Philippines – rejsebeskrivelse december 20...
StormUdsalg: Billige waveboards

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer