Der er 6 pladser extra på wavecampen 2020 i Cape Town.

Smid en mail på lars47.dk@gmail.com hvis du vil med.

Tilmeldingen til vores elskede vinter spot er åbent, og der er 6 pladser tilbage.

Det er ved at være tid til igen at samle de gladeste mennesker, påfører sig den evige virus som sætter sig i blodet på alle som besøger Cape Town, om det er for at surfe de mest vindsikre strande i verden, eller blot lade sig betage af det Afrika som er så anderledes og så vidunderligt at vi for 9 år i træk bare må tilbage.

Vi bo på Dolphin Beach resort alle sammen, det har vi boet i 7 år, og detaljerne med morgenmaden osv. ser ud til at falde på plads som vi ønsker det. Så der hvor vinden kommer først hver dag, er lige uden foran vores sted, hvor man kan rigge til på græs i haven.

Meningen er at skabe de bedste 14 surfdage i dit liv i dette fantastiske land, som både byder på Wave og TT spots - og vidunderlig mad og oplevelser.

Vi henter jer i lufthavnen, når i ankommer og kører med jer til vores lækre lejligheder, hvor vi bor sammen i gode og sikre omgivelser.
Hver morgen er der sørget for morgenmad mellem 08-10 på den lokale morgen brunch cafe, og kl. 10.00 er der skippermøde, hvor dagens mulige spots bliver foreslået, ud fra vind i løbet af dagen. Der foreslås også hvilke steder, der kan spises aftensmad, nogle dage sushi, andre dage antilope eller hvilke restauranter, der nu har fede oplevelser på programmet, den dag. Vi laver decideret fælles spisning første søndag aften, og første fredag.

 

Vi sørger for:

Du sørger for:

Ankomst: Lørdag d. 18 januar til lørdag d. 1 februar 2020.

Bindende tilmelding på  lars47.dk@gmail.com 14 dage koster 6500,-

Så er du til rent vand i bølgerne, masser af glade bølgeryttere for hvem en god dag består af mere surf end du kan holde til, og gode oplevelser så tag med os til verdens surfnavle..

Jørgen Schubert og Lars Dam Følg med i gruppen på facebook.

logo x2logo kitecph web

 

 Tjek vores facebook gruppe ud, den bruger vi meget til at dele billeder osv i på turen. https://www.facebook.com/groups/Lars47.dk