GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

videominde fra dansk forsommer

Video fra en dejlig for-sommerdag på "mit" spot Bøgebjerg på Nordfyn med vind til stor kite (12' er Solo fra LF) og freeride hydrofoil i 4-6 m/s eller deromkring. Det var en af de første ture på Jonas Dalhoff og mit færdige projekt, Futurefoilz med vores første produktions-foils og boards da sendingen landede sidst i Maj. Jeg husker det som en rigtig god session, men det var også sommerligt og totalt bonus at der kom et par marsvin (eller Øresvin endda måske?).

I løbet af de sidste par år er det blevet til en del foileri og også lidt video af det, derfor vil jeg i løbet af foråret prøve at lave nogle tips&tricks videoer om foil basics og foil tricks, men i første omgang kommer der bare lige en video fra denne dejlige forsommerdag i Maj :-)

mvh Thomas Alsbirk - Xboard.dk / Futurefoilz.com - kitesurferen.dk / Liquid Force

video: Smuttur til Cape Town
MAURITIUS; LE MORNE, ONE EYE, MANAWA, TAMARIN BAY

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer