GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Lars47.dk

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Sejler fra spot til spot i det røde hav.

Mit nytårsforsæt er at jeg vil på vandet igen og komme i form til at kunne sejle alle stormene som jeg har gjort de sidste 30 år, efter jeg smadrede mit ben i april 2017.

Da jeg har ferie nok, skrev jeg til Daniel fra Bering rejser, og hørte om han ikke kunne lave en kitesurftur til det røde hav, nu han har dykkerture dernede i forvejen. Det kunne han. https://www.beringrejser.dk/kitesurfing/kitesurf-liveaboard-egypten/

Vi skal bo og spise samt nyde livet på denne fede båd i 7 dage, surfe og dykke til kroppen siger stop, fuck jeg glæder mig. 13 marts til 20 marts 2018. Turen for GO eller NoGo den 13 feb. Er vi 8 kører vi, ellers bliver pengene ført retur.

rsz 20170520 094024

 

Her er hvad han har skruget sammen til os, er vi 8 bliver turen til noget, er vi over 12 har han en båd med plads til 16. (Kun den lille båd på billedet.)

rsz img 0135

"

EGYPTEN - KITESURF SAFARI

I vores søgen efter at skabe den perfekte kitesurfingoplevelse har vi besluttet at arrangere en Kitesurf Safari i Egypten. Turen går i al sin enkelthed ud på, at vi bor på en stor lækker båd og sejler rundt i Det Røde Hav, imens vi kitesurfer ved de bedste spots vi kommer forbi (fx afsides strande og sandbanker). På båden er alt inkluderet og der er seks dobbeltværelser og i alt plads til 12 gæster. Alle kahytter har to enkeltsenge og privat bad/toilet.

Planlagt rute: Ashrafy Island - Gobal Island - Gaysoum Island - Tawila Island - Abu Monkar 

Denne rejse er for kitesurfere, som kan kitesurfe selv og har eget udstyr. Man er naturligvis velkommen selvom man stadig har noget at lære. Der vil være meget øvede kitesurfere med på turen, som intet har i mod at lære fra sig.

Vi har naturligvis sørget for snorklingudstyr på båden, så man også kan få set det fantastiske liv under vandet.

Bemærk: du kan se billeder fra båden øverst på siden. Billederne er fra vores dykkerliveaboard, som sejlede cirka samme rute - dog var der ikke så mange stop ved sandbanker og afsides strande :). "

 

kitesurfing in hurghada from above

 

Skal du med?

Jeg tager Min Naish Skater med, og vil have mange nye tricks i kassen, også en TT til afveksling og lidt oldschool. Nogen som tager en Foil med?

Lars47

 

 

Når man ikke længere er udødelig.
video: Smuttur til Cape Town

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer