GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Opfordring til Landerslev Kitesurfere (Jægerspris)

Denne besked er til dig der kitesurfer i Landerslev ved Jægerspris og ønsker at fastholde muligheden for fortsat at benytte spottet. 

Strandgrunden som vi launcher fra er privatejet af Per, for at komme til strandgrunden parkerer vi ved husene omkring spottet og vi krydser et fællesareal ejet af grundejerforeningen. Vi er altså afhængige af vejvilje fra både Per, grundejere/grundejerforeningen, og fra kommunen. Per er absolut positiv indstillet over for kitesurfere og det er de fleste grundejere også. Men, en andel af grundejerne føler sig generet specielt på dage med mange kitesurfere, og de arbejder netop nu for et forbud mod kitesurfing i sommermånederne. Det er i vores interesse at værne om relationerne til lokale og alle vi møder på spottet. Når vi benytter spottet med omtanke og med respekt for at vi færdes på lånt jord er der ikke særligt hårdslående argumenter for at det skulle lykkes at komme igennem med forbud mod kitesurfing. Vi vil gerne opfordre til at vi alle respekterer ”Landerslev kodeks” når vi kitesurfer der:

1. Parker kun i den ene side af vejen, og parker ikke ud indkørsler 

2. Vær diskret når du skifter tøj og gå afsides når du skal tisse, undgå at flashe i nærheden af grundejeres vinduer

3. Værn om sikkerheden og vær bevidst om at vi er på privat område (tag hensyn/hold afstand til badegæster, hundeluftere mv.)

4. Minimer tiden hvor dine liner krydser stien ved skiltet (de kan genere ikke-kitesurfere) 

5. Overhold hastighedsbegrænsning på vejene i grundejerforeningen på 20 Km/t

Ring/skriv hvis du har kommentarer/spørgsmål.

God vind/Maxine&Jesper, 30119353(m)

 

Rødvig: Another Onshore video

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer