GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Obsession MK8 2016 Freestyle/wave/Big Air

Program: Freestyle / Wave - Big Air

Vores BIG AIR  kite er blevet fuldstændig re-designet i år. Efter lange overvejelser om, hvordan man opnår en endnu lettere, hurtigere, mere kraftfuld og let / stabilt Kite  har vores designteam komme med en meget enkel Kite, men meget raffineret design koncept.

 

Vi har tager ud 2 struts fra de tidligere versioner og dette gør Obsession MK8 til en 3  strut og stivere kite så helt nye koncept. Folien profil er blevet ændret, det gør at kiten, flyver bedre i luften og bringer en mere direkte følelse på baren. Takket være en ny profil og en strammere igle spænding har vi opnået bedre hangtime, mere stabilitet i profilen og et større vindområde.

 

I dag kan Obsession Mk8 i størrelser 10,5 og ned efter også bruges som en Wave Kite, der kombinerer frihed forbedret manøvredygtighed med en øjeblikkelig effektiv depower-evne i  vinden.

 

Med de nye funktioner, vi er glade for at præsentere:

 

1) BUST-system (Bridle Untangle Stiff Trekant-system) for at forhindre sammenfiltring omkring tip.

2) Dobbelt forstærkning tape rundt om forkanten lukning for yderligere at udvide levetiden af ​​Kiten.

 

Endelig vil du være i stand til at surfe med den nye Obsession MK8 i et større vind område, at få mere løft og hangtime potentiale end nogensinde, og en meget lettere følelse i dine hænder.

 

Hvad syntes umuligt har du i den nye Obsession Mk8.

 

Størrelser: 5 - 6 - 7 - 9 - 10,5 - 12- 13,5 - 15

b2ap3_thumbnail_obsession-mk0-news-3.jpg

Frohandler :

b2ap3_thumbnail_logo_20150825-082519_1.png

 Klik for mere info

 

 

 

 

Sensommer udsalg - Borgssurfshop.
Kitecamp 2016 Cape Town

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer