"Husk at et godt opsæt
på din artikkel giver større
læselyst for andre. Med vores nye blogsystem, så er det kun fantasien som sætter grænsen"

I forbindelse med vores opgradering af kitesurferen.dk har vi fået en lang række nye muligheder på funktionalitet osv. En lille lækker sag, er opgraderingen af af vores blog program. Tidligere har det jo været rimelig begrænset hvad man kunne lave af layout i forbindelse med at man oprettede en blog. I denne artikkel viser vi lidt af de mange muligheder du som blogger får når du opretter en blog her på siden.

Blog layoutet på redigeringssiden består af et nærmest uendelig hav af modulpotitioner som du kan kontrollere via et "drag & drop" system. På hver side af denne tekst er der hhv. et Quote modul, og et billed modul. Teksten følger billed og andre elementer, noget som gør at man får en mere sammenhængende blog.

I blok (ikke at forveksle med blog) modulet har vi indsat en videolink fra Vimeo. Du kan bruge dette modul til at tilføje videos fra Vimeo og Youtube

Med vores opgraderede blog komponent kan du også indsætte flere videos i samme blog. For dem som har prøvet at indsætte to eller flere videos i samme blog tidligere, så var dette ikke muligt. Det er enkelt at scalere både video og billedstørrelse , og du kan til og med indsætte videos som en lille afspilbar blok (se video eksempel her på venstre side - man kan også vise videos i modals som illustreret her Youtube 

Hvis du ønsker at lave en blog som har mange billeder - f.eks. en rejseblog, så kan du på en meget enkel måde uploade et helt billed galleri ved et enkelt tryk. Dine billeder bliver placret efter navn, og på den måde bliver der automatisk lavet en "gallerivæg" i din blog (se eksempel under). Du kan scrolle billederne med piletasterne på højre og venstre side.

Du kan også vælge at indsætte dine billeder som tumbnails. Processen er den samme som når du laver et billedgalleri, men du skal vælge funktionen "tumbnails". Alle billederne kan uploades med et klik.

Mulighederne for at tilføje billeder, video og andet er meget store, så her er det at lege sig frem til at du finder det udseende du ønsker at publicere din blog med.

Forskellige felter valg afhængig af blog type....

Som noget nyt vil vi også indføre forskællige og relevante feldtvalg afhængig af blogtypen du skal publicere. Et eksempel på dette kan være at du ønsker at lave en rejseblog/beskrivelse. Så vil det måske være interessant at have "check bokse" som forhold som "Familievenligt", "Bølgespot", "fladt vand" osv osv. Dette er features som vi i øjeblikket arbejder med, men så efterhpnden vil give nogle gode, præsise og informative blogs.