GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Minimums krav til Kitekursus iflg KBDK

Anbefalet kursus i kitesurfing fra Kiteboarding Danmark og Dansk Sejlunion

Kiteboarding Danmark og Dansk Sejlunion anbefaler begyndere i kitesurfing at tage et "DS-kitekursus" på en certificeret kiteskole, fordi man på dette kursus i kitesurfing afstemmer forventninger inden kursusstart, og fordi man bliver evalueret på de færdigheder, man har tilegnet sig. Husk på, at lige så sjovt, afslappet og udfordrende kitesurfing er, lige så farlig kan sporten være. Hvis du tager et "DS-kitekursus" opnår du de færdigheder, der skal til. Et "DS-kitekursus" tager udgangspunkt i færdigheder, som ses på dette diplom:

http://www.sejlsport.dk/emner/temaer/surf/kitesurf-diplom/

Hvis ikke du har opnået dette niveau, er du ikke klar til at kitesurfe sikkert. Husk på, at det handler om din og andres sikkerhed på stranden – og det handler om den gode oplevelse fra starten i sporten!

www.sejlsport.dk/surf kan man læse mere om valg af kitekurser med høj kvalitet i undervisningen, samt se en liste overkiteskoler og instruktører.

Internationalt er den mest anerkendte undervisnings form IKO. Du kan finde instruktører fra danmark og skoler som er godkendte på deres hjemmeside. http://www.ikointl.com

10 gode råd
Kiteskoler i Danmark

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer