GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

LÆSØ KITECAMP 2015

Læsø Kite Klub inviterer til KiteCamp i uge 39. Fra den 24 til 27 september.

Campen afholdes fra torsdag til søndag og byder som sædvanlig på hygge og forhåbentlig fede surf dage.

Læsø har nogle af de bedste fladvandsspots i Danmark med sit lave vand og store arealer, hvor der er masser af plads til både den urutinerede og den mere erfarne surfer. Der findes egnede fladvandsspots til alle vindretninger.

Se eventuelt Marc’s fede video fra KiteCamp 2014: Læsø kiteCamp video 2014

Vi har igen i år lejet hele campingpladsen samt et stort fælles spisested. Hytterne er til 4 personer og har en dobbeltseng og 2 enkeltsenge / 2 sovepladser på hems. Der er hovedpude og dyne i hytterne, men man skal selv medbringe sengelinned og håndklæder eller evt. leje det på pladsen til 100 kr. Campingpladsen råder over 18 hytter, hvoraf 9 hytter er med eget bad og toilet, disse vil blive tildelt de første betalende deltagere.

Campen er en social begivenhed, hvor alle kan være med, dog regner vi med at I kan klare jer selv da der ikke gives undervisning. Det fælles spisested bliver vores base med kort afstand til campingpladsen, men på grund af pladsbegrænsning på spisestedet er der maksimalt plads til 90 deltagere på KiteCampen.

Der vil blive serveret morgenbuffet fredag, lørdag og søndag kl. 8:00-09:30 og aftensbuffet fredag og lørdag kl.18:30-19:30 Menuen vil som sædvanlig bestå af forskellige lokale specialiteter, så der vil være noget for alle, - også vegetarerJ

Igen i år har vi lavet en aftale med Læsøfærgen, - deltagere ved Læsø KiteCamp får 20 % rabat på alle former for billetter til færgen. Dette gælder dog ikke de afgange, hvor der allerede er nedsatte priser.

For at opnå rabatten skal rejsetidspunkter samt registreringsnummer på bilen opgives sammen med tilmeldingen.

Det er vigtigt, at man oplyser fulde navn på ALLE de deltagere, der tilmeldes for at opnå rabatten ved færgen. Samme navn skal bruges ved overfarten ellers opnås ingen rabat.

Arrangementet indeholder:
3 x morgenbuffet m. drikkevarer, 2 x aftenbuffet uden drikkevarer.

Vi har lejet et fælles spisested, så det er muligt og sidde indendørs hele natten og dermed ikke forstyrre andres søvn.

Der vil være demo udstyr fra flere kendte mærker.

Prisen for arrangementet er 950 kr.

Prisen for arrangementet uden overnatning er 600 kr. (Begrænset antal)

Ved tilmelding:

Send mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. og informer om følgende:

- Antal samt navne på alle deltagere du/I vil tilmelde.

- Om I ønsker arrangementet med eller uden overnatning.

- Om du kender andre der deltager, som du ønsker at blive indkvarteret med.

- Registringsnummer på bil, fulde navn på fører samt ønsket ankomst og afrejsetidspunkt: se færgeafgange på www.laesoe-line.dk

Senest tilmeldingsfrist for arrangementet er den 1. September 2015

I vil herefter modtage information om betaling og betalingsfrist.

HUSK!! DER SKAL OPLYSES FULDE NAVN PÅ ALLE DELTAGERE.

Der vil blive oprettet afbudsliste i tilfælde af for mange tilmeldinger.

Hvis man ønsker anden overnatning med evt. plads til familien, er der mulighed for selv at leje sommerhus i tidsrummet for campen. I dette tilfælde vil det være en fordel at efterspørge huse i Vesterø, altså i nærheden af Læsø camping og Idrætshuset, hvor spisestedet forefindes.

www.laesoe-camping.dk eller kontakt +45 98499495 / mailto:

www.teamlaesoe.dk/ eller kontakt +45 98499217 /   Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
www.ferieservice.dk/ eller kontakt +45 98499264 / Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Yderligere praktiske info:

Færge: http://www.laesoe-line.dk/

Vejrstation Læsø: www.laesoe-vejr.dk

Vi ses til en forhåbentlig fed KiteCamp på Læsø.

Med venlig hilsen

Læsø Kite Klub

Roadtrip Thy
Naish Pivot 2016, første billeder.

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer