GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Kitetour 3. stop - Tilmelding åben

3. Kitetour stop d. 5-6 August - Mobilt Danmark - A,B,Q og Big Air

Da vi indtil nu ikke har gældende resultater i alle rækker, tager vi vores reserveweekend i brug. Stævnet vil komme til at fungere som en normalt mobilt stævne, læse mere om det her under. Eneste store forskel er at vi ikke endnu har lagt os fast på hvor i Danmark vi kommer til at være. Vi vil fredag d. 04 August senest kl. 18, melde ud om stævnet lørdag bliver til noget, og hvor vi evt. mødes. Vi vælger det sted hvor vind og forhold vurderes at blive bedst. Hvis muligt vælger vi et sted på Fyn, da det ligger centralt i Danmark. Men er der kun vind i Thy, så er det der vi ender. Vi krydser fingre for 10m/s fra vest, så vi endnu engang kan få et konge stævne på Fyn.

Tilmeldingen er som vi plejer at gøre, brug evt. linket her.

http://kbdk.dk/cms/eventoverview.aspx

Info om de mobile stævner:

Ved de mobile stævner ligger lokaliteten ikke fast. Inden konkurrencen er et område udvalgt, f.eks. Fyn, Jylland eller Sjælland, og dagen før konkurrencestart vil lokaliteten af stævnet fremgå på kitetour.dk. Ved de mobile stævner er konkurrencen i højsædet og det sted der kan levere de bedste forhold vælges. Såfremt vejrudsigten ikke lover vind vil stævnet blive aflyst, og da der ikke er brugt penge på at arrangere stævnet, refunderes stævnebetalingen. Stævnet bliver aflyst for en dag af gangen. Det vil sige, at fredag før kl. 18, bliver det meldt ud, om vi sejler lørdag. Hvis vi ikke sejler lørdag, vil der lørdag før kl. 18 blive meldt ud om der sejles søndag.

Hvis det uheldige skulle ske, at vi sætter stævnet i gang, og dommer, materiel, kameramand osv., er kørt afsted hjemmefra, men der alligevel ikke kommer vind nok, kan vi i dette tilfælde ikke refundere de indbetalte penge.

Vi ser frem til en god dag på vandet.

Mvh
Kitetour Crew

Tak for i år YGA!
Wave guide til Thy

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer