GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

kitesurf med Volvo Ocean Race i Aarhusbugten

Den 22. juni kan du joine de 7 Volvo Ocean racers når de komme blæsende ind i Aarhusbugten og vender foran Dokk1 og herefer fortsætter ruten mod målet for sejlladsen i Hague i Holland. Bådenes topfart er omkring 25 knob og når det går godt sejler de over 500 sømil på et døgn og fuldt rigget knap 600m2 sejl til den 12.5 tons tunge carbonbåd (selv toiletterne er af Carbon)

Her er et billede fra starten i Auckland i søndags hvor Blair Tuke m.fl. fra NZ fulgte Mapfre ud. Iøvrigt kan jeg berette at flere af gutterne på Vestas 11th båden er ivrige kitesurfere når de ikke lige sejler Volvo Ocean Race eller Americas Cup eller lignende. Containerne der følger med verden rundt er fyldt med kitegrej så der er noget at lave i fritiden :-)

Måske bliver Nick også klar til at lave løjer med Brunel igen som da han i December slog verdens rekorden i tow-up med hele 277m i Cape Town? 

/VO

 

nick brunel

 

3995kr: QuasarV2 2018
Surfweekend på Langeland 21-22 april - 295 kr.

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer