GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

KiteCPH inviterer på fredag

På fredag kl 18 kan du i kiteCPH´s nye fine lokaler i Amager Strandpark få en gennemgang af vindfænomenet omkring Cape Town ved meteorolog Thomas Alsbirk. Du kan høre mere om den årlige Sydafrika-tur for de danske kitere ved Schubert og 47 og du kan pille ved og spørge til de dansk designede kite-surfboards fra Xboards. Og danske Futurefoilz. Eller bare komme og hygge og hænge ud til noget god surfstemning.
Vi ses!!

Facebook info: https://www.facebook.com/events/269039933624860/

cape doctor

Thomas Alsbirk har været så sød og tilbyde os at afholde et Cape Doctor seminar sammen med os. Thomas vil sørge for du er klædt på til at forstå de specielle vindforhold i Cape Town.

Om Thomas Alsbirk!

Thomas er metrolog og skrev under sit studie speciale om Cape Doctor. Thomas arbejder dagligt som metrolog hos Vestas 
Thomas Alsbirk er lige kommet hjem fra Cape Town da han er en del af Vestas teamet hvor han rådgiver Vestasbåden omkring vejrforhold i Volvo Ocean Race. Thomas Alsbirk er også en af folkene bag, Kitesurferen, og manden bag Xboard og Future Foils.

Thomas var også sparringspartner for Nick Jacobsen omkring hans spring fra Burj al-Arab i Dubai.

Om Cape Doctor!

Cape Doctor er den vind og de metrologiske forhold der gør at Cape Town er det område i verden, med mest vind imens vi er der med campen. Cape Doctor kan du i de "stabile" periode nærmest stille klokken efter. 

Efter seminaret er der mulighed for at stille spørgsmål.

Seminaret er gratis og for alle. 

Der er mulighed for at købe en øl, kaffe eller en vand.

MAURITIUS; LE MORNE, ONE EYE, MANAWA, TAMARIN BAY
2018 Forordre før 1. marts

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer