Tilmeldingen til vores elskede vinter spot er åbent.

Det er ved at være tid til igen at samle de gladeste mennesker, påfører sig den evige virus som sætter sig i blodet på alle som besøger Cape Town, om det er for at surfe de mest vindsikre strande i verden, eller blot lade sig betage af det Afrika som er så anderledes og så vidunderligt at vi for 6 år i træk bare må tilbage.

Vi bo på Dolphin Beach resort alle sammen, det har vi boet i 3 år, og detaljerne med morgenmaden osv. ser ud til at falde på plads som vi ønsker det. Så der hvor vinden kommer først hver dag, er lige uden foran vores sted, hvor man kan rigge til på græs i haven.

 

Meningen er at skabe de bedste 14 surfdage i dit liv i dette fantastiske land, som både byder på Wave og TT spots - og vidunderlig mad og oplevelser.

Vi henter jer i lufthavnen, når i ankommer og kører med jer til vores lækre lejligheder, hvor vi bor sammen i gode og sikre omgivelser.
Hver morgen er der sørget for morgenmad mellem 08-10 på den lokale morgen brunch cafe, og kl. 10.00 vil der være skippermøde, hvor dagens mulige spots bliver foreslået, ud fra vind i løbet af dagen. Der foreslås også hvilke steder, der kan spises aftensmad, nogle dage sushi, andre dage antilope eller hvilke restauranter, der nu har fede oplevelser på programmet, den dag. Vi laver decideret fælles spisning første søndag aften, og første fredag.

Dem som ønsker at SUP`e lidt, inden vinden tager til, kan gratis alle hverdage tage en tur på Naish`s og diverse surfboards i som vi har i kælderen fra http://www.watersportswarehouse.co.za som er Naish SUP importøren

Vi sørger for:

Du sørger for:

Ankomst lørdag d. 23 jan - Afgang lørdag d. 6 feb 2016.

Bindende tilmelding på  lars47.dk@gmail.com 14 dage koster 4500,- (Betaling opkræves i september.)

 

Så er du til rent vand i bølgerne, masser af glade bølgeryttere for hvem en god dag består af mere surf end du kan holde til, og gode oplevelser så tag med os til verdens surfnavle..

Jørgen Schubert og Lars Dam

Følg kitecampen og snak med andre deltagere i FB gruppen. https://www.facebook.com/groups/Lars47.dk/?fref=nf

 

 Tjek vores facebook gruppe ud, den bruger vi meget til at dele billeder osv i på turen. https://www.facebook.com/groups/Lars47.dk