GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Kite Weeq - Kitecamp kun for kvinder!

Hej alle LOVELY kite-ladies!


Emely Freja og jeg er så spændte på at præsentere Kite WeeQ i samarbejde med Lynæs Surfcenter. Tre dags kitecamp kun for kvinder! Ligegyldigt om du er nybegynder eller øvet. Ønsker du at rykke dit niveau, møde andre piger der kitesurfer, tage dit næste step, eller bare have det sjovt og blive bedre til at kitesurfe?

Vi glæder os SPECIELT meget til denne camp, da vi virkelig brænder for at bringe os kvinder i kite-communitiet sammen og lære hinanden at kende. Vi ved der er mange kvinder derude som ønsker at prøve kræfter med Kitesurfing indenfor trygge og sjove omgivelser, så tag jeres veninder under armen og gør klar til en hyggelig og fed weekend med massere af timer på vandet 

Det ligger i weekenden 1-3 Juni, så vi satser på skønt vejr med sol og vind. Der vil være lækker mad, fuld forplejning, fantastisk yoga og massere af kitesurf coaching på programmet.

Skriv endelig hvis i har spørgsmål til campen mm. Læs MEGET MERE om tilmelding og programmet her: www.surfcenter.dk/kite-weeq og på vores begivenhed https://www.facebook.com/events/149741812406968

De bedste hilsner Emely og Therese

 

''

 

 

 

9995 carbon foil+board - Dansk Design!
Lavet projekt Hollow Wooden Surfboard

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer