GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Hvad er Middles værd?

Det er jo et rigtig godt spørgsmål! Thys skønne bølge Middles er skabt fra et solidt kalk rev og ligger øst for havne byen Hanstholm i Thy.

Ved havne området har byrådet godkendt 3 vindmøller opsættes. Dette får konsekenser for områdes kvalitet af kitesurfing. Jeg er en del af en gruppe af aktive bruger af Middles, der har stiftet en foreningen; Save Middles. Foreningen arbejder for at bevarer og udvikle vand sport spottet.

Et særligt indsatsområde for foreningen er, at skabe en bedre forståelse af Middles værdi. Eksempelvis ved at dokumenmter brugen af det nuværende surf område, herunder hvilke strandområder anvendes til hvad, hvornår og af hvem.

Dertil ønsker vi at begrene den økonomiske værdi af rekreative område med henblik på, at kunne argumenter for at en bevarelse af området måske var en god idé for andre borgere samt Thisted kommune. 

Hertil har vi brug for at du vil besvar en brugerundersøgelse ... og ja jeg ved det godt.... vi gidder ikke de her undersøgelser, men please, jeg ville ikke spørge, hvis vi ikke er presset. Situationen er i en kritisk fase og vi har brug for denne data nu!

Vi søger svar fra personer der har været ved Middles inden for det sidste år OG svare fra dig der endnu ikke har været der og som overvejer en tur til Thy og snitte bølger i Middles ;) Svar i dag og del med din surf buddy og kommende Middles surfere. 

1000 tak 

Fra surfer dudeinden Annette Qvistgaard

PS billedet er ikke særlig fanzy .. bare fra den gang jeg satte personlig rekord og sufede med en 3m2 i 18 sekunder ved Middles ;) Tak til Christian Thygesen for support på stranden, foto og dermed en oplevelse jeg aldrig glemmer ! !

 

Gå til brugerundersøgelsen her:

User survey of Middles, the heart of Cold Hawaii

 

 

 

 

 

Vilde Xboard priser fra 999,-
Fra Heckler & Koch til Panasonic med en kite

Kommentarer

 
Annette on Lørdag, 30. September 2017 19:50

1000 Tak alle sammen for at dele :)

1000 Tak alle sammen for at dele :)