GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Futurefoilz udsolgt! Kom på ventelisten :-)

Første sending er udsolgt, venteliste!

I sidste uge landede de første 10 sæt Future Foilz, som er den carbon-hydrofoil til kitesurf freeride vi har knoklet for at få på markedet de sidste par sæsoner. Der har været utrolig god opbakning til denne "danske" foil allerede.

Alle de sæt vi har fløjet hjem er revet væk og vi har allerede fået nogle ekstremt positive tilbagemeldinger over foilens egenskaber, de lækre carbon dele og den lave vægt samt boardets unikke foilspecifikke egenskaber.

Du kan stadig nå pre-order med luftfragt!!

Der går noget tid før containeren lander (Start August) med den næste sending foil, men vi har lige nu et smalt vindue hvor vi kan få fløjet boards og foils hjem til dem der er hurtige med en bestilling. 

Vi opdaterer løbende, men nu er de første Future Foilz i flyvende omløb på både Fyn, Sjælland og i Jylland så hvis du er heldig kan du se og pille lidt. Vi havde planer om at lave nogle demo sæt, men de er blevet solgt i farten! Vi kan dog tilbyde at teste den endelige foil på et af vores proto boards i Jylland indtil videre.

Specs:

vægt carbon mast:  < 1200 g

vægt carbon freeride forvinge < 300 g

vægt carbon freeride bagvinge < 150 g

foil totaltvægt ~ 2.4kg

carbon board vægt ~ 3.4-3.9kg

Hvor finder jeg mere info?

Vi er ikke helt oppe i gear med hjemmeside og salgsmateriale, da foilen har været vores primære fokus. Men kontakt os gerne for mere info, vi fortsætter med at lave en utrolig skarp pris på de ordrer vi får ind inden containeren lander! skriv gerne til xboarddk @ gmail. com eller ring til Thomas på 41820059 eller Jonas 22448220 for teknisk info, spørgsmål eller lignende.

 

mvh Team Futurefoilz :-)

 

ff1

 

per400foil

 

per400foil2

 

Lyn-X open og Kitetour tilmelding
FutureFoilz - Light Wind In Cabarete

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer