GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

NY DATO: DM i kitefoil racing 30/9-1/10

 

DM i kitefoil Racing løber af stablen den kommende weekend, 30. september - 1. oktober. Stævnet er mobilt i Århus-bugten, hvilket kombineret med vindgrænsen på blot 3 m/s betyder, at der er næsten 100% garanti for to dage med masser af action på vandet.

IMG 3745

I år er der ca. 25 tilmeldte deltagere (inkl. en lille håndfuld udlændinge), hvilket er det højeste antal i et foil-stævne på dansk grund nogensinde(!). Der bliver således masser at se på, når forhåndsfavoritten James Johnson skal forsvare sit danmarksmesterskab, som han vandt efter ti spændende sejladser sidste år. Stortalentet Oliver Hansen (nr. 3 til U18 EM i år) er i hvert fald topmotiveret efter at vippe ham af tronen som Danmarks bedste kiteracer...

IMG 3743

Ligesom sidste år er stævnet sponsoreret af Pedersen & Nielsen Auto, hvis filialchef, Morten Holst Nielsen, er en stor drivkraft bag sejlsporten i Århus området. Han har således bl.a. har været med til at sikre, at Volvo Ocean Race stopper forbi Smilets By i 2018.

IMG 3742

På facebook-begivenheden "DM kitefoil racing" kan du på stævnedagene (fra kl. 8 om morgenen) se, hvilken strand der sejles fra på dagen. Kig gerne forbi og hep på deltagerne. Det bliver helt kanon!

Volvo2

 

Oprydning hos Kitesport.nu
Nautic Demo Dag - Læsø Kite Camp 2017

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer