GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

Amazing Philippines – rejsebeskrivelse december 2017

Amazing Philippines – rejsebeskrivelse december 2017

 

 

Der findes et sted langt væk fra alting, hvor vind og vejr går op i en højere enhed, og du kan kitesurfe dagen lang, hvis du lyster. Dette sted kaldes Secret Island og ligger i den vestlige del af Filippinerne. Her er varmt turkisblåt vand at boltre sig i og en 1 kilometer lang sandtange med fladt vand til freestyle, hvilket gør spottet perfekt til at lære nye tricks og ikke mindst også til at forbedre de tricks, du i forvejen kan. Her er der masser af tid og mulighed for at prøve sine grænser af og lege på vandet.

 

 

I december måned, hvor jeg var der, havde vi i gennemsnit vind 6 dage om ugen. Med en vindstyrke på 7-10 m/s og enkelte dage med lidt mere vind. Dette er gældende hele sæsonen fra november til april.

 

Jeg kunne selv kitesurfe, da jeg ankom til øen, men hvis du endnu ikke har lært at kitesurfe, så frygt ej. Der står kompetente instruktører klar til at lære dig alt om kitesurfing. Og der er gode forhold for begyndere. Du lærer kiten og dens kræfter at kende på lavt og fladt vand, og derudover undervises du på det nyeste udstyr fra Cabrinha, som du også har mulighed for at leje.

 

 

 

Hvis der skulle være en vindstille dag eller man bare ikke er så meget til kitesurfing, så er der også rig mulighed for at lave andet. Udover kitesurfing kan man også snorkle ud og se de mange smukke koraller og forskellige fisk, heriblandt skildpadder, klovnefisk og reefsharks. Desuden kan du opleve den filippinske kultur over på naboøen Nangalao, hvor de lokale bor. Her kan du komme over og se deres skole og snakke med de lokale, som hellere end gerne vil vise deres måde at leve på. Udover dette er der altid mulighed for at tage en tur med stand-up padle eller prøve kræfter med at bestige bjerget på Secret Island.

Secret Island er et helt nyt spot, som har været oppe at køre i siden december 2017. Det har været godt besøgt med dejlige og veloplagte gæster, der har været friske på eventyr og nye oplevelser både på vand og på land.

 

 

 

 

På øen bor man i hyggelige små bambushytter. Man er altid i tæt kontakt med naturen, og der hersker en god stemning og afslappethed, som man ikke kan andet end elske og falde til ro i.

 

 

 

 

Der er altid tid til sjov og spas på Secret Island. Her er et billede fra en night-session, hvor nye ting blev prøvet af og der blev hygget og grinet hele natten.

 

 

Secret Island er helt sikkert et sted jeg kommer igen, kan helt sikkert anbefale andre samme rejse.

Hvis du vil se lidt mere til stedet, har jeg lavet en lille video derfra du kan se på følgende link

https://www.youtube.com/watch?v=zT_28jpfJ9I

Se meget mere på: www.amazingtravel.dk

Eller deres FB side:

https://www.facebook.com/Amazingphilippines.dk/?fb_dtsg_ag=Adz9dP_oqUyozqv0gnviE-URGTCuAokXUE39YoD3_EGY7w%3AAdzMy1lNGtV6Y0dfFJexrYUJd1B86mDdz3hL9bgm54DKjQ

Skrevet af Tobias Tikøb.

 

Placering (Kort)

Magranting Island, Bayan ng Linapacan, Philippines
video: Soloshot og TT i ASP
Xboard, næste generation af surfboards?

Kommentarer

 
Der er endnu ingen kommentarer