GTranslate

daenfifrdeitnoptessv

Login Form

Kitesurferens Blog - Riders2Riders

Her kan du læse Nyheder fra KBDK-Kitetour-Nonprofit arrangementer, samt poste dine egne blog indlæg. Der stilles krav om at indholdet er egenproduceret og der er minimum et tilhørende blog billede og 200 tegn. Forhandlerprofiler kan ikke benytte "Rider2Riders"

3995kr: QuasarV2 2018

Vores mest populære board Quasar/Flight47 (5´5" x 18" x 1,6") model har vi nu mulighed for at tilbyde i 2018 / "version 2" modellen med træ-stringer, super flot bambus-deck, carbon forstærket kant-sektion samt inserts til stropper til kun 3995kr.

Med i prisen får du 5 finner (til enten Quad eller Thruster setup) samt to ultra letvægts EVA fodstropper, som alt efter om du vender det hvide eller det sorte opad passer perfekt til hhv bare tæer eller surfsko.

Boardet 100% dansk design, optimeret til danske forhold. Det er allerede godt kendt for at plane tidligt og performe utrolig godt ved at gå god højde, samtidig med at det er meget løst i top turn´et og ligger solidt i bottom turns. Også ved strapless airs ligger det lækkert under fødderne. De specialdesignede channels i bunden bryder chop, som vi jo ofte har når det blæser nok til at vi får bølger, på utrolig vis så boardet i kombination med det afstemte flex ligger lækkert på vandet og har utrolig god kontrol også ved høj fart og strapless sejllads.

Tilbuddet gælder så længe lager haves, kontakt  for mere info. Boardet kan afhentes i Aarhus eller København eller sendes med GLS for 150kr. Vi har formsyede surboard sokker i orange der matcher boardet, disse kan erhverves for 250kr ved køb af board og der kan opgraderes til Honey Comb finner for 300kr i merpris.

http://shop.kitesurferen.dk/index.php/kitewaveboards2017/quasar-5-5

mvh Thomas Alsbirk / Xboard.dk

 

quasar1quasar2

quasar3quasar4

quasar5quasar8

Lavet projekt Hollow Wooden Surfboard
kitesurf med Volvo Ocean Race i Aarhusbugten

Kommentarer

 
alsbirk on Fredag, 16. Marts 2018 15:09

Der er mulighed for demo, kontakt mig gerne for mere info på 41820059

Der er mulighed for demo, kontakt mig gerne for mere info på 41820059