Kategori: Uncategorised
Visninger: 612

Privatlivspolitik
1 Indledning
1.1 Denne meddelelse om databeskyttelse er information til dig, fordi Kitesurferen.dk  indsamler oplysninger om dig.

2 Dataansvarlig for personlige oplysninger
2.1 Kitesurferen.dk  Ved Lars Dam Hovedgaden 481, 2640 Hedehusene er den dataansvarlige. Det betyder, at vi er ansvarlige for dine personlige oplysninger.

3 Formål med indsamling af personlige oplysninger og juridisk grundlag
3.1 Vi søger for, at dine personlige oplysninger kun indsamles og behandles til følgende formål:

  1. a) at give dig mulighed for at deltage aktivt i forums, markedspladsen, blogs og lade dig indsætte artikler og oprette events. Til dette formål indsamler vi navn, e-mail, adresse, telefonnummer, fødselsdag, tilladelse til levering af nyhedsbreve, tilladelse til information om begivenheder, køn, interesser (kategori af begivenheder), oplysninger om betalingstransaktioner
  2. b) at besvare dine spørgsmål eller klager. Til dette formål indsamler vi navn, e-mail, adresse, telefonnummer, fødselsdag, tilladelse til levering af nyhedsbreve, tilladelse til information om begivenheder, køn, interesser (kategori af begivenheder), oplysninger om betalingstransaktioner
  3. e) at give dig information om andre produkter og tjenester, vi tilbyder, der ligner dem, du allerede har bestilt eller spurgt om. Til dette formål indsamler vi navn, e- mail, adresse, telefonnummer, fødselsdag, tilladelse til levering af nyhedsbreve, tilladelse til information om begivenheder, køn, interesser (kategori af begivenheder)

3.2 Vores juridiske grundlag for behandling er:
a) Dit samtykke;

  1. b) Behandling er nødvendig for oprettelsen af en brugerprofil som giver adgang til at ovenstående formål, som du er part i;
  2. c) Behandling er nødven­dig for at opfylde en juridisk forpligtelse, som er pålagt Kitesurferen.dk;
  3. d) Behandling er nødvendig med henblik på Kitesurferen.dk eller en tredjeparts legitime interesser, og disse interesser tilsidesætter den registrerede persons interesser.

Hvis det juridiske grundlag for behandling er samtykke: Har du ret til at trække dit samtykke tilbage. Hvis det juridiske grundlag for behandling er de legitime interesser hos Kitesurferen.dk eller en tredjepart: Disse interesser er f.eks. statistik, procesoptimering osv.

3.3 Vi opbevarer dine personlige oplysninger, indtil det ikke længere er relevant for Kitesurferen.dk at opbevare dem, så længe det er i overensstemmelse med den Europæiske persondataforordning (GDRP).

4 Dine rettigheder
4.1 Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os ved hjælp af de kontaktoplysninger, som er angivet nedenfor i afsnit 6.

4.2 Du kan til enhver tid anmode om at få adgang til dine personlige oplysninger, og at forkerte oplysninger rettes, slettes eller ændres ved hjælp af de kontaktoplysninger, der er angivet nedenfor i afsnit 6. Du kan også anmode om begrænsning eller gøre indsigelse imod, at vi behandler dine data, herunder at trække dit samtykke tilbage.

5 Overførsel af personlige oplysninger

5.1 Som udgangspunkt videregiver vi ikke oplysninger om dig til andre uden for Kitesurferen.dk – fx til brug for markedsføring - uden dit samtykke. 

5.2 Bruger du Facebook som login kan der forekomme dataudveksling mellem Kitesurferen.dk og Facebook. Desuden er der dataudveksling mellem Kitesurferen.dk og Paypal.com

5.3 Vi forbeholder os ret til at bruge eller videregive oplysninger, som nødvendigt for at overholde love, regler eller juridisk anmodninger eller for at samarbejde med en retslig undersøgelse.

6 Kontaktoplysninger
6.1 Hvis du har spørgsmål om denne meddelelse om databeskyttelse eller brugen af de indsamlede oplysninger, kan du kontakte os ved hjælp af nedenstående kontaktoplysninger:
a) Kitesurferen.dk  Ved Lars Dam Hovedgaden 481, 2640 Hedehusene eller online formular på Kitesurferen.dk

Sikkerhed
Vi passer godt på de oplysninger, du afgiver om dig selv. Fra det øjeblik, vi har modtaget oplysningerne, kan du således have tillid til, at vi behandler dem med den fortrolighed og sikkerhed, som lovgivningen kræver. På vores hjemmeside iagttager vi alle forholdsregler for at beskytte vore brugeres informationer mod misbrug. Oplysninger om navn, adresse og e-mailadresse opbevares ikke krypteret. Alle vores informationer er underlagt en streng biometrisk sikkerhed. Det vil blandt andet sige, at det kun er de medarbejdere, der har behov for oplysningerne for at kunne udføre en opgave, der har adgang til dem. Alle vores medarbejdere har modtaget omfattende instrukser i vores sikkerheds- og personbehandlingspolitik. Vores servere opbevares på følgende adresse: PRO ISP AS Welhavens vei 15 4319 Sandnes Norge, under strenge sikkerhedsforanstaltninger i et lukket og aflåst rum.

Links
Denne hjemmeside indeholder flere links. Du skal være opmærksom på, at Kitesurferen.dk ikke er ansvarlig for administration og behandling af personoplysninger på disse linkede hjemmesider. Vi opfordrer derfor alle vores brugere til at være opmærksomme på, hvornår de forlader vores hjemmeside, samt sørge for at de altid læser de pågældende hjemmesiders politik for behandling af personoplysninger. De retningslinjer, der er beskrevet her gælder alene for behandlingen af personoplysninger på Kitesurferen.dk.