altSå er sommeren for alvor ved at være slut, og vi skal til at sidde inden for og glæde os til næste års uge 30. Inden vi lukker helt ned skal vi dog have uddelt den sidste super præmie.

Så klip en lille video inden næste fredag og vind top sejt GoPRo udstyr. Da der endnu ikke er indsendt nogle videoer er konkurrencen til at vinde for hvem som helst der gider biddrage også uden at du er videotroldmand eller har ret meget tid til at redigere dit biddrag.

Anholt uge 30 GoPro Video Contest

Klip en video og vind et vandtæt GoPro HD Surf video kamera. I samarbejde med vores sponsor Actionvideo.dk præsenterer Kitetræf Anholt uge 3O nu en video konkurrence hvor du har chancen for at vinde det super seje vandtætte GoPro video kamera inkl. 16 GB SD kort og mount til linerne.

Det eneste du skal gøre for at deltage er at klippe en video sammen og lægge den op på Youtube.com kan du ikke finde ud af at lægge den op kan videoen mailes til os på så lægger vi den op. Videoen skal navngives Anholt uge 30 - GoPro video contest - [navn på din video]. Når videoen er lagt på youtube.com lægger du et indlæg på vægen på www.facebook.com/anholtuge30 hvorefter du er med i konkurrencen.

Videoen skal være mindst 30 sekunder og indsendes inden 1. oktober 2010. Videoen kan være fra 2010 eller tidligere år, du kan bruge materiale du selv optager eller noget du låner af andre, du kan klippe still billeder eller andet ind som du vil. I bedømmelsen vil der blive lagt vægt på hvem der rammer den specielle Anholt uge 30 Surf, Chill and Love stemning bedst muligt. 

1. oktober 2010 vurderer et nøje udvalgt og yderst kavlificeret dommerpanel hvilken video der vinder og bliver præmieret med et GoPro Surf Hero HD inkl. 16 GB DS kort og mount til at montere det på linerne. Vinderen offentliggøres her på siden og på vores Facebook side samt på Kitesurferen.dk.

Hvis du kan finde ud af at arbejde med tekst i dit video redigeringsprogram ser vi meget gerne at du i videoen skriver "Kitetræf Anholt uge 30 - GoPro video Contest 2010 sponsoreret af Actiovideo.dk" - dette er dog ikke noget krav for at deltage, da vi ikke vil udelukke folk der ikke kan arbejde med tekst.

Alle kan deltage også dem som af en eller anden mærkelig grund ikke er tilmeldt Anholt uge 30, årets nummer 1 kitetræf.

Besøg vores sponsor på: www.actionvideo.dk

Besøg vores website på: www.anholtuge30.dk